top of page
Henüz etiket yok.

SEARCH BY TAGS: 

RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

Kravat ve Papyonsuz Yapamayan Ünlüler

Galalarda, davetlerde nefes kesen smokinleri ve göz alıcı aksesuarlarıyla kusursuz giyinmiş olarak arz-ı endam eden dünyaca ünlü erkek oyuncuların, her zaman olduğu gibi mükemmel giyimleri hiç bir zaman hafızalardan silinecek gibi görünmüyor.

/moviefancentral/ Dünyaca ünlü aktörlerden Oscar ödüllü aktör Kevin Spacey ve Matthew McConaughey, " Titanic " filminin oyuncusu Leonardo Di Caprio, ABD'li prodüktör, şarkıcı & rapçı Pharrell Williams, " Limit Yok " filminin oyuncusu Bradley Cooper vb. gibi ödül törenlerinde ve davetlerde seçimlerini en çok papyondan yana kullanıyorlar. Bu bakış açısıyla inanılmaz görünümlü aktörlerin kıyafetleri ile birlikte kullandıkları olmazsa olmaz kravat & papyon seçimlerini mercek altına almaya ne dersiniz ?

/twitter/ İlk olarak bebek yüzlü ünlü aktör Leonardo DiCaprio ile başlıyoruz. Leonardo DiCaprio davetlerde ve film galalarında klasik siyah bir smokinle, fazla büyük olmayan yine siyah bir papyonu tercih ediyor. Beyaz gömlekle, ceket cebinde beyaz mendil ve siyah rugan ayakkabı seçimi belki size geleneksel gelebilir ama o en doğru seçimi yapan mükemmel bir örnek olarak gösteriliyor.

/justjared/ ABD'li prodüktör, şarkıcı ve rapçı Pharrell Williams, ise siyah smokin, beyaz gömlek ve siyah papyon takıyor. Boyu dizde biten bermuda şeklinde kumaş pantalon ve gri-siyah bağcıklı makosen ayakkabılarını çorapsız giyiyor.

/dailmail/ Oscar ödüllü aktör, Kevin Spacey ise son yıllarda gece mavisi smokini popüler bir seçim haline getirmiş. Siyah yakalı gece mavisi smokinini, siyah papyon ve siyah bağcıklı ayakkabılarla kombinliyor.

/people/ Yakışıklı ve başarılı aktörler Matthew McConaughey ve Ryan Seacrest siyah pantalon, beyaz smokin ve beyaz gömlekle siyah papyon; aktör, şarkıcı, şarkı sözü yazarı uzun ombre saçlı Jared Leto ise kırmızı papyon takıyor.

/.vernisdeconduire/ 2013 yılında " Yaşayan En Seksi Erkek ” seçilen başarılı aktör Bradley Cooper' in hemen hemen her zaman doruk noktasında olan seçimleri var. Onu doruk noktasına çıkaran geniş yaka klapası olan smokinleri ve siyah papyonu oluyor.

/justjared/ Amerikalı aktör, yazar ve komedyen Jason Sudeikis, iyi taranmış saç stiliyle, smokin ve papyonu sakalla kullanarak, papyonla sakalın bir arada olamayacağı tabusunu yıkıyor.

/mujerhoy/ Aktör Channing Tatum ise siyah smokinle, siyah düğmeli beyaz gömlek, siyah ufak papyon seviyor. P.S. Örme kravat ve papyonlar, bu senenin trendi benden söylemesi ! Sizin tercihiniz ne olurdu yurdum erkekleri bir başka yazı konusu da "Örme Kravat Nasıl Yapılır ?" olsun ne dersiniz ?

Henüz etiket yok.
bottom of page